Προς το παρόν δεν ανανεώνουμε τα links...

Όσοι επιθυμούν, μπορούν να μπουν στην συντακτική ομάδα μας

Απαραίτητες προϋποθέσεις, στοιχειώδεις γνώσεις blogging  και η αγάπη για την ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΖΑΖ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ). 

Μερικές διευκρινίσεις:
α) Ο κάθε συντάκτης μπορεί να αναρτήσει και άλλα είδη μουσικής, τα οποία όμως συνδέονται άμεσα ιδεολογικά ή αρμονικά με τη τζαζ (πχ soul, funk, blues, fussion, dawg κ.α.)

β) Επίσης δεν είναι απαραίτητο οι αναρτήσεις του εκάστοτε συντάκτη να σχετίζονται (μόνο) με δισκοκριτικές. Μπορούν να γράφουν και για άλλα θέματα σχετικά πάντα με την θεματολογία του blog (π.χ. μουσικά events, lives, βιογραφίες μουσικών, youtube, απόψεις/σκέψεις περί μουσικής κ.ο.κ.)

γ) Τέλος, ο ρυθμός αναρτήσεων είναι χαλαρός. Δηλαδή ο κάθε συντάκτης μπορεί να αναρτήσει όσες φορές θέλει, ανάμεσα σε οποιοδήποτε  χρονικό διάστημα τον βολεύει (πχ 367 αναρτήσεις την μέρα, μια φορά το 3μηνο)

Οι ενδιαφερόμενοι ας μας στείλουν e-mail στο jazz.music.gr@gmail.com, προκειμένου να λάβουν πρόσθετες πληροφορίες και οδηγίες.

1 σχόλιο:

  1. Aπό τo c.d "next big thing" του περιοδικού ΠΟΠ & ΡΟΚ με τα βραβευθέντα ελληνικά συγκροτήματα (1998 από sky 98 rock , AKMH, pop & rock)

    http://www.youtube.com/watch?v=k94ZrLl-zuk

    http://youtu.be/k94ZrLl-zuk

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Συρρικνώστε τα links

Enter a long URL to make tiny:
Αν για κάποιο λόγο χρειάζεστε ένα μικρότερο URL από αυτό που σας δίνουμε (πχ για χειρόγραφη σημείωση), βάλτε το στην παραπάνω φόρμα.

Δείτε επίσης...