Προς το παρόν δεν ανανεώνουμε τα links...

Jazz TV - Από σήμερα, το δικό μας streaming channel


Σε προηγούμενη ανάρτηση, είχαμε ανακοινώσει την αναμετάδοση stream καναλιών, μέσω του blog. Αρχικά το κανάλι είχε τοποθετηθεί κάτω-κάτω στην κεντρική σελίδα του blog, για να πάρει πιο μετά δική του page, στο κεντρικό μενού, ως Jazz TV.

Σας ενημερώνουμε, πως δημιουργήσαμε  νέο streaming κανάλι για το blog και θα αντικαταστήσει τα άλλα streaming κανάλια  που αναμεταδίδαμε έως τώρα. Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν το κανάλι μας, μπορούν να κάνουν κλικ στην επιλογή "Jazz TV" , στο μενού ψηλά από πάνω, ή εδώ.

Κατά καιρούς ενδέχεται να κάνουμε ζωντανές ραδιοφωνικές εκπομπές και να τις μεταδίδουμε από το κανάλι μας. Θα ενημερώνουμε για τυχόν ζωντανές εκπομπές που θα γίνουν.



5 σχόλια:

  1. Είμαι η εκατοστή παρακολουθήτρια και αγαπάω Ray Charles κ Blues Brothers ! ( έχετε δει τις αντίστοιχες ταινιες ? Καταπληκτικές !)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλη εβδομαδα,ομορφα να περνατε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γεια κι από μένα την άσχετη που δεν έχω ιδέα απ όλα αυτά τα τεχνολογικά μαμπο τζάμπο αλλά!! προσπαθώ να υποπλεύσω άνευ αναπνευστήρος! τώρα όπως είναι φανερότατο αλλού ήθελα να δημοσιεύσω ένα σχόλιο εκεί που λέει για τα σπαμ με μ κι όχι δίχως - όχι εκείνα με θαλασσοθεραπείες και σοκολατόλουτρα μιαμ μιαμ! - τέλος πάντων από τζαζ είναι κι ο έρωτας και το φως του φεγγαριού και το ρίξε λίγο λάδι στη φωτιά, μια απ όλα ένα πράμα. αλλά τα σπαμ; αχ τι ανίδεη κι ανήξερη γυνή πώς με αντέχω ούτε που ξέρω.... φτάνει τώρα. να στε καλά και μη ξεχνιόμαστε, the thrill is gone αλλά εμείς μπάστακες!! - ε αυτό είναι χιούμορ, θριλ ολγουειζζζζζ χίερ φορ γκουντ!! έβερ εντ έβερ. καληνύχτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Συρρικνώστε τα links

Enter a long URL to make tiny:
Αν για κάποιο λόγο χρειάζεστε ένα μικρότερο URL από αυτό που σας δίνουμε (πχ για χειρόγραφη σημείωση), βάλτε το στην παραπάνω φόρμα.

Δείτε επίσης...