Προς το παρόν δεν ανανεώνουμε τα links...

About us

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΖΑΖ. ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ, ΜΕΛΕΤΗ/ΔΙΑΤΡΙΒΗ, ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗ ΤΗΝ ΤΖΑΖ (KAI OXI MONO)...
e-mail: jazz.music.gr@gmail.com

ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ

Η συντακτική μας ομάδα  προτείνει:

Αν σας αρέσει πολύ κάποιο από τα δισκάκια ή βιβλία που σας παρουσιάζουμε, αγοράστε τα! Στηρίξτε τους καλλιτέχνες και τους συγγραφείς! Ανταμείψτε τον κόπο τους! Η στήριξή σας θα εφοδιάσει τους δημιουργούς, όχι μόνο με πόρους, αλλά και με κίνητρα για να συνεχίσουν να είναι δημιουργικοί.

Όταν μία μουσική μας ενθουσιάσει, μας κάνει να νιώσουμε καλά, αλλά το κυριότερο σέβεται την νοημοσύνη μας και την μουσική μας παιδεία, ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ. Στηρίζουμε τους καλλιτέχνες που πραγματικά το αξίζουν.ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
 

Είμαστε εναντίων των διαφημίσεων. Τα ιστολόγια μας δεν έχουν και ούτε πρόκειται να έχουν διαφημίσεις. Νιώθουμε πως οι διαφημίσεις υποβαθμίζουν τα ιστολόγια.

Παρ' όλα αυτά ευχαρίστως κάνουμε φιλική και αμοιβαίως δωρεάν ανταλλαγή banner ή link με άλλα ιστολόγια...


Συρρικνώστε τα links

Enter a long URL to make tiny:
Αν για κάποιο λόγο χρειάζεστε ένα μικρότερο URL από αυτό που σας δίνουμε (πχ για χειρόγραφη σημείωση), βάλτε το στην παραπάνω φόρμα.

Δείτε επίσης...