Προς το παρόν δεν ανανεώνουμε τα links...

Νέο blog - THE ART OF JAZZ GUITAR


Αποφάσισα να δημιουργήσω ένα νέο blog, το οποίο όμως απευθύνεται αποκλειστικά σε μουσικούς τζαζ κιθαρίστες. Το νέο μου blog είναι πιο εξειδικευμένο από το παρόν blog,  γι' αυτό αποφάσισα να το κάνω αγγλόφωνο, προκειμένου να απευθύνεται σε περισσότερο κόσμο, από το πολύ περιορισμένο λόγο θεματολογίας, ελληνικό κοινό.

Είπα αυτή τη φορά να χρησιμοποιήσω την πλατφόρμα της wordpress, όχι γιατί δεν με βολεύει το blogger, αλλά γιατί θέλω να τη δοκιμάσω και αυτή, αλλά και για να σπάει η μονοτονία...

Όσοι λοιπόν  πιστοί της τζαζ κιθάρας, προσέλθετε στο blog THE ART OF JAZZ GUITAR - http://theartofjazzguitar.wordpress.com/. Θα βρείτε "δυνατό" υλικό εκ των πλείστων μελετημένο από μένα το οποίο δοκιμασμένα (με την κιθάρα μου) δίνει αποτελέσματα.
 
Θα συνεχίσω κατά καιρούς, αναρτήσεις σχετικές με βιβλία στο ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΖΑΖ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ), εκτός και αν πρόκειται  για ειδικευμένο υλικό τζαζ κιθάρας, όπου θα αναρτιέται στο THE ART OF JAZZ GUITAR.

UPDATE

Απ' ότι φαίνεται, η πλατφόρμα της wordpress δεν με βολεύει. Άσε που για να κάνει κάποιος κάποια (αυτονόητα) πράγματα η wordpress ζητάει χρήματα ενώ στο blogger είναι δωρεάν

1 σχόλιο:

Συρρικνώστε τα links

Enter a long URL to make tiny:
Αν για κάποιο λόγο χρειάζεστε ένα μικρότερο URL από αυτό που σας δίνουμε (πχ για χειρόγραφη σημείωση), βάλτε το στην παραπάνω φόρμα.

Δείτε επίσης...