Προς το παρόν δεν ανανεώνουμε τα links...

Chico And Rita (2010)

Ο Chico είναι ένας νεαρός πιανίστας με μεγάλα όνειρα. Η Rita είναι μια όμορφη τραγουδίστρια, που διαθέτει εκπληκτική φωνή. Η μουσική και ο ρομαντισμός τους φέρνουν κοντά τον έναν στον άλλο, όμως η κοινή τους πορεία- όπως συμβαίνει και με τη λάτιν μπαλάντα, το μπολερό- δεν παύει να έχει και στιγμές λύπης και ταλαιπωρίας. Μια ιστορία τόσο ρομαντική και ιδιαίτερη που μοιάζει με όνειρο. Ένα εξαιρετικά δομημένο, καλλιτεχνικά, ρομαντικό μελόδραμα, μια ιστορία αγάπης που καταφέρνει να αιχμαλωτίσει την καρδιά και τη φαντασία του θεατή με τρία διαφορετικά μέσα.


Όταν η σκηνοθετική δεξιοτεχνία του Fernando Trueba, βραβευμένου με Oscar «Belle Epoque», συναντά το αστείρευτο δημιουργικό ταλέντο του σχεδιαστή της μασκότ των Ολυμπιακών Αγώνων της Βαρκελώνης, Javier Mariscal, τότε τα διαπιστευτήρια για το αποτέλεσμα της σύμπραξης περιττεύουν. Το «Chico and Rita» πιάνοντας επακριβώς τον παλμό της Κουβανέζικης πραγματικότητας, μας δίνει μια συναρπαστική ιστορία αγάπης, εμπλουτισμένη με άφθονη τζαζ, ένταση και μουσικό ηλεκτρισμό. Όλα αυτά με τη μουσική και τα τραγούδια των Dizzy Gillespie, Cole Porter, Thelonious Monk και Bebo Valdes. 


Δείτε το Official Trailer


ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
Mario Guerra, Limara Meneses, Eman Xor Ona

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
Tono Errando, Javier Mariscal , Fernando Trueba

ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 94 λεπτά

ΔΙΑΝΟΜΗ : Odeon

LINKS
Επίσημο Site
Imdb

ΠΗΓΗ: http://www.cinemanews.gr/v5/movies.php?n=7622

1 σχόλιο:

Συρρικνώστε τα links

Enter a long URL to make tiny:
Αν για κάποιο λόγο χρειάζεστε ένα μικρότερο URL από αυτό που σας δίνουμε (πχ για χειρόγραφη σημείωση), βάλτε το στην παραπάνω φόρμα.

Δείτε επίσης...