Προς το παρόν δεν ανανεώνουμε τα links...

Jazz TV on-line

Αγαπητοί φίλοι της τζαζ (και όχι μόνο), μπορείτε πλέον να παρακολουθήσετε από το blog μας το internetικό κανάλι Jazz TV.  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στο κάτω-κάτω μέρος της σελίδας είτε με την ροδέλα του ποντικιού, είτε με την scroll bar του browser που χρησιμοποιείτε και να κάνετε κλικ στο κουμπί "ΟΝ".

Δίνοντας λίγη σημασία το ότι είναι ρώσικο κανάλι, αφού η μουσική είναι μια παγκόσμια γλώσσα, μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν είτε μέσω του blog μας, είτε απευθείας, μιας και παρέχονται περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, από την επίσημη σελίδα, κάνοντας κλικ εδώ

Αν το streaming "σπάει" και κόβεται η εικόνα ή/και ο ήχος, λόγο χαμηλής ταχύτητας της σύνδεσή σας, δοκιμάστε τα εξής: 

α) δεξί κλικ στο κανάλι και έπειτα quality -> low
b) δεξί κλικ στο κανάλι και έπειτα settings -> Local storage=unlimitedΈχετε κατά νου, πως το streaming ίσως χρειαστεί 1-2 λεπτά για να σταθεροποιηθεί και να μην "σπάει". Σε περίπτωση αποτυχίας σύνδεσης, απλά ξαναπροσπαθήστε, κλείνοντας και ξανανοίγοντας το κανάλι, η απλά περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα και θα επιχειρήσει να ξανασυνδεθεί αυτόματα.

Καλή διασκέδαση

UPDATE: Για λόγους ποικιλίας θα αλλάζουμε κανάλι κάθε τόσο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συρρικνώστε τα links

Enter a long URL to make tiny:
Αν για κάποιο λόγο χρειάζεστε ένα μικρότερο URL από αυτό που σας δίνουμε (πχ για χειρόγραφη σημείωση), βάλτε το στην παραπάνω φόρμα.

Δείτε επίσης...