Προς το παρόν δεν ανανεώνουμε τα links...

Ψηφίστε Όλυμπο!


Ενημερωθήκαμε από τον Νίκο Μουρατίδη ότι διενεργείται ψηφοφορία στο Ίντερνετ για τα νέα 7 θαύματα της φύσης και μέσα σε αυτά είναι υποψήφιος ο Όλυμπος. Είναι νομίζω καλό να ψηφίσουμε όλοι να αναδειχθεί η ομορφιά του Ολύμπου και επισήμως. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μπείτε στο
http://www.new7wonders.com/nature/en/vote_on_nominees/?firstselect=5:278
και να ψηφίσετε για τις υπόλοιπες θέσεις. Με το link αυτό μπαίνει ήδη πρώτος ο Όλυμπος σε προτίμηση και απλά συμπληρώνετε όποια άλλα από τα υποψήφια θέλετε.
Η νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Πιερίας προσπαθεί να γνωστοποιήσει σε περισσότερο κόσμο την ψηφοφορία και σε αυτό προσφέρθηκε να βοηθήσει και ο κ. Μουρατίδης, και με τη σειρά μας τώρα και εμείς.
Νομίζω δεν είναι τίποτα να αφιερώσουμε όλοι 2 λεπτά από τον χρόνο μας....
*Μπορούμε να παρακολουθήσουμε ζωντανά την κατάταξη, όπου βλέπουμε τον Όλυμπο στη 2η θέση μετά το Έβερεστ. Ας βοηθήσουμε να παραμείνει ψηλά ώστε να προκριθεί στα τελικά 7 διαδοχικά---------------------------Source: Our Greek TV ---------------------------
( Aυτή η ανάρτηση δεν έχει μουσική θεματολογία, άλλα είναι πολύ σημαντική για να την αγνοήσουμε)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συρρικνώστε τα links

Enter a long URL to make tiny:
Αν για κάποιο λόγο χρειάζεστε ένα μικρότερο URL από αυτό που σας δίνουμε (πχ για χειρόγραφη σημείωση), βάλτε το στην παραπάνω φόρμα.

Δείτε επίσης...