Προς το παρόν δεν ανανεώνουμε τα links...

Bill Frisell - Intercontinentals (2003)



Ο William Richard "Bill" Frisell είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους κιθαριστες. Η μουσική του ξεπερνάει όλες τις ετικέτες που οριοθετούν τα είδη μουσικής και ο ήχος του αποκρυσταλλώνεται σε ένα πολύ χαρακτηριστικό κράμα jazz, country και ethnic στοιχειων. 
Το intercontinentals είναι αδιαμφισβήτητα το πιο αντιπροσωπευτικό άλμπουμ του Bill Frissel, που δικαιώνει την παραπάνω τοποθέτηση. Πρόκειται για ένα άλμπουμ-μουσικό σταυροδρόμι και η ακρόαση του σίγουρα είναι μια άκρως ταξιδιάρικη εμπειρία. Ιδιαίτερη αίσθηση κάνει η παρουσία ενός έλληνα μουσικού, του Χριστού Γκοβετα, που με την φωνή του, το μπουζούκι και το ούτι του, δίνει μια ελληνική πινελιά και χροιά στο project. Αυτό το post είναι αφιερωμένο εξαιρετικά σε όσους αγαπάνε τα ταξίδια... 

Tracklist
1 Boubacar
2 Good Old People
3 For Christos
4 Baba Drame
5 Listen
6 Anywhere Road
7 Procissao 
8 The Young Monk
9 We Are Everywhere
10 Yala 
11 Perritos
12 Magic
13 Eli 
14 Remember



Μουσικοί:

Bill Frisell (acoustic & electric guitars, bass, loops), Vinicius Cantuaria (vocals, acoustic & electric guitars, drums, percussion), Christos Govetas (vocals, bouzouki, oud), Sidiki Camara (vocals, congas, djembe, calabash, percussion), Greg Leisz (slide guitar, pedal steel guitar)

1 σχόλιο:

Συρρικνώστε τα links

Enter a long URL to make tiny:
Αν για κάποιο λόγο χρειάζεστε ένα μικρότερο URL από αυτό που σας δίνουμε (πχ για χειρόγραφη σημείωση), βάλτε το στην παραπάνω φόρμα.

Δείτε επίσης...