Προς το παρόν δεν ανανεώνουμε τα links...

Ross Daly - Έγινε συνέντευξη τύπου χθες στο Μουσείο Λαϊκών Μουσικών Οργάνων στους Αέρηδες στη Πλάκα

αναδημοσίευση από : ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ

Αγαπητοί φίλοι
Η ανταπόκριση του κόσμου σε σχέση με την είδηση του κλεισίματος του Λαβύρινθου είναι πάρα πολύ μεγάλη και μας έχει συγκινήσει βαθύτατα. Μας έχουν έρθει χιλιάδες emails απ’όλο τον κόσμο και, ακόμα πιο σημαντικό, έχουν σταλεί πάρα πολλά emails στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις* των «υπευθύνων» που αναφέραμε στα προηγούμενα μηνύματά μας.

Έχουμε διοργανώσει μια συνέντευξη τύπου στο Μουσείο Λαϊκών Μουσικών Οργάνων στους Αέρηδες στηv Πλάκα την Τρίτη 17 Μαρτίου στις 12:00. Έχουμε καλέσει όλους τους δημοσιογράφους από έντυπα καθώς και από σταθμούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς. Θα εκθέσουμε όλα τα προβλήματα που έχουμε αντιμετωπίσει στα χρόνια της λειτουργίας του Λαβύρινθου και θα κάνουμε αναφορά στη στάση της πολιτείας απέναντί μας. Κυρίως όμως θα κάνουμε προτάσεις σχετικά με το πώς θα μπορούσε να συνεχίσει ένα εγχείρημα σαν το Λαβύρινθο και θα απαιτήσουμε συγκεκριμένες τοποθετήσεις των αρμοδίων σχετικά με αυτές.

Πολλοί πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες ζουν με την ψευδαίσθηση ότι μόνο οι θετικές ανταποκρίσεις στα αιτήματα που τους τίθενται έχουν κόστος, και ότι η άρνηση δεν στοιχίζει τίποτα. Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να τους αποδείξουμε ότι αυτό δεν ισχύει. Η άρνηση εκεί που δεν αρμόζει και ακόμα χειρότερα, η αδράνεια, πρέπει να τους στοιχίζουν πολύ ακριβά.

Κάθε φόρα που επισκέπτομαι αυτά τα γραφεία, είτε υπουργών είτε τοπικών παραγόντων, εντυπωσιάζομαι με την απίστευτη φαντασία και εφευρετικότητα αυτών των ανθρώπων στην ανεύρεση δικαιολογιών σχετικά με το γιατί κάτι δεν μπορεί να γίνει ενώ η αντίστοιχη φαντασία και εφευρετικότητα σχετικά με το πώς μπορεί να γίνει είναι συνήθως ανύπαρκτη. Καιρός για δουλειά κύριοι! Αλλά, σοβαρή δουλειά αυτή τη φορά, ο κόσμος καταλαβαίνει τι γίνεται και μπορεί και αντιδράει. Εσείς μπορείτε;

Ross Daly

Θεσσαλονίκη 14/03/09


σχόλιο από Jazzman: Και εμείς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους αναγνώστες που διαμαρτυρήθηκαν και τους bloggers που αναδημοσιεύσανε την είδηση.
Μόλις έχουμε νεότερα θα επανέλθουμε…

UPDATE:

Διαβάστε, τι ανακοίνωσε το Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρητών, σχετικά με το Μουσικό Εργαστήρι “Λαβύρινθος” : http://www.agonaskritis.gr/2009/03/21/6156#more-6156

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συρρικνώστε τα links

Enter a long URL to make tiny:
Αν για κάποιο λόγο χρειάζεστε ένα μικρότερο URL από αυτό που σας δίνουμε (πχ για χειρόγραφη σημείωση), βάλτε το στην παραπάνω φόρμα.

Δείτε επίσης...