Προς το παρόν δεν ανανεώνουμε τα links...

Η ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΣΟ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ

ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ,Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ...ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ,
ΕΝΑΝΤΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΝΤΙΤΙΜΟΥ...

ΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ CD ΚΑΙ ΣΤΑ DVD
ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...


ΕΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΡΕΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΕΒΑΖΑΝ ΤΑ CD ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 3ΕΥΡΩ,ΟΣΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ (ΠΕΡΙΠΟΥ) ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ...ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΣΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ;;;

ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ DVD...ΑΣ ΕΒΑΖΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ,ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΥΣ ΣΤΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 3-5EURO,ΑΣ ΜΕΙΩΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ...ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΠΕΣΤΡΕΦΕ ΤΟΣΟ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑΙΝΙΕΣ.

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ...Η ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΣΟ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ.

Νομοθετική ρύθμιση για την καταπολέμηση της παράνομης διακίνησης πολιτιστικών προϊόντων -τραγουδιών, βίντεο και βιβλίων- μέσω του διαδικτύου προανήγγειλε ο υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος. Παράλληλα, προέτρεψε δημιουργούς και επιχειρήσεις να ανεβάσουν τα έργα τους στο διαδίκτυο, ώστε να είναι προσβάσιμα με νόμιμο τρόπο.
"Θεωρούμε υποχρέωσή μας να εξασφαλίσουμε από την πλευρά μας την αποτελεσματικότερη προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας", δήλωσε ο υπουργός. Κάλεσε τους άμεσα ενδιαφερόμενους να συνεργαστούν με τον Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας για τη διαμόρφωση της καλύτερης δυνατής νομοθετικής λύσης, λαμβάνοντας υπόψη και τις μεθόδους που υιοθέτησαν άλλες χώρες.
"Παράλληλα όμως, οποιαδήποτε λύση δεν θα πρέπει να θίγει τη δυνατότητα των πολιτών σε νόμιμη πρόσβαση στα έργα του πολιτισμού. Δυνατότητα που προϋποθέτει τα έργα να είναι διαθέσιμα με νόμιμο τρόπο στο διαδίκτυο. Έχω την αίσθηση ότι το μεγαλύτερο μέρος των πολιτιστικών έργων του σύγχρονου Ελληνικού πολιτισμού δεν είναι διαθέσιμο σε όποιον θέλει να έχει νόμιμη πρόσβαση", πρόσθεσε ο Π. Γερουλάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συρρικνώστε τα links

Enter a long URL to make tiny:
Αν για κάποιο λόγο χρειάζεστε ένα μικρότερο URL από αυτό που σας δίνουμε (πχ για χειρόγραφη σημείωση), βάλτε το στην παραπάνω φόρμα.

Δείτε επίσης...