Προς το παρόν δεν ανανεώνουμε τα links...

Τζαζ Live με τους The Jazz Utopia, στις 25 Φεβρουαρίου 2009

Καπηλίδης Νίκος The Jazz Utopia
Ημ/νία Γεγονόντος:
Wednesday, 25 February 2009
Ωρα: 21:00






ΦΛΕΡΤΑΡΟΝΤΑΣ
ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Η ΤΖΑΖ ΟΥΤΟΠΙΑ δημιουργήθηκε την Άνοιξη του 2001 με βασική ιδέα την ενασχόληση με τους ελληνικούς μονούς (περιττούς) ρυθμούς, την κοινή αγάπη προς την τζαζ, την Ελληνική παράδοση & τη θέληση δημιουργίας μουσικής, όπου συνυπάρχουν όλα αυτά τα στοιχεία μαζί, αλλά με κέντρο και βασικό ζητούμενο την τέχνη του αυτοσχεδιασμού και με την ελπίδα δημιουργίας ενός ήχου που να πατάει έντονα & στα δυο μέρη.
Η μουσική τους είναι μία πρόσμιξη Ελληνικών στοιχείων με ρυθμικά και αρμονικά ηχοχρώματα που αναφέρονται στην Jazz & την Σύγχρονη μουσική. Στις προσωπικές συνθέσεις των μελών του group, με κύριο ζητούμενο τον «αυτοσχεδιασμό», η Jazz Utopia κινείται μεταξύ Ανατολής και Δύσης με την ίδια δύναμη και πίστη, είτε αυτό αφορά τις μελωδίες των συνθέσεων, είτε την αυτοσχεδιαστική τους διάθεση. Ήχος πότε «ηλεκτρικός», σκληρός, με «ροκ» ενέργεια και πότε ατμοσφαιρικός, σχεδόν ρομαντικός, μας ταξιδεύει σε μία μουσική διαδρομή που δεν φτάνει πουθενά - μία «ουτοπία». Αξίζει να τους ακολουθήσουμε μόνο και μόνο για το....ταξίδι.


David Lynch saxophone
Sami Amiris piano
Periklis Trivolis bass
Nikos Kapilidis drums



επιμέλεια : Παντελής Γαργουλάκης
οργάνωση : COMM ΜΕΠΕ
χορηγός MUSIC HOUSE


Είσοδος 12,00€ φοιτητικό 8,00€


αμφιθέατρο ''ΜΟΥΣΙΚΟΙ & ΜΟΥΣΙΚΗ'' Θέσεις Αμφιθεάτρου & Εισιτήριο

Λ. Μαραθώνος 43 Άνοιξη Αττικής 14569

τηλ. 2108143258 fax 2108143262info@pithagorio.gr

Πυθαγώρειο Ωδείο

http://www.comm.com.gr/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συρρικνώστε τα links

Enter a long URL to make tiny:
Αν για κάποιο λόγο χρειάζεστε ένα μικρότερο URL από αυτό που σας δίνουμε (πχ για χειρόγραφη σημείωση), βάλτε το στην παραπάνω φόρμα.

Δείτε επίσης...