Προς το παρόν δεν ανανεώνουμε τα links...

David Baker – How to play Bebop Volume 2 (Learning the bebop language)


Μία πολύ καλή μέθοδος εκμάθησης τζαζ φρασεολογίας και patterns για τους σπουδαστές/αυτοσχεδιαστές. Μάθετε να παίζετε και να αυτοσχεδιάζετε στην 8τονη κλίμακα, με τον τρόπο που υπέδειξαν και θέσπισαν πριν 60 με 70 χρόνια, οι μεγάλοι δάσκαλοι της bebop.

Μουσικό παράδειγμα:
Παρακάτω βλέπετε την Ρε μείζονα (ματζόρε) σε κατιούσα και ανιούσα. Προσέξτε την έξτρα νότα Λα#/Σιb. Παίζοντας την κλίμακα παρατηρήστε πως οι νότες του ακόρντου Ρε μείζονα (Ρε, Φα#, Λα) ηχούν πάνω στις θέσεις του μέτρου και πως οι νότες προσέγγισης και η έξτρα νότα Λα#/Σιb ηχούν στις άρσεις...
H σειρά ολοκληρώνεται σε 3 volumes και είναι κατάλληλη, για όλα τα μουσικά όργανα. Μείνετε συντονισμένοι και σύντομα θα σας παρουσιάσουμε και το τελευταίο volume...

2 σχόλια:

  1. http://www.mediafire.com/file/j1uy12nvgdn/How2Play2of3.rar

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Hi, just found your blog and I see lots of great posts here. I absolutely love David Baker's Books! I have studied How to Play Bebop vol. 1-3 and these books have helped my playing tremendously.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Συρρικνώστε τα links

Enter a long URL to make tiny:
Αν για κάποιο λόγο χρειάζεστε ένα μικρότερο URL από αυτό που σας δίνουμε (πχ για χειρόγραφη σημείωση), βάλτε το στην παραπάνω φόρμα.

Δείτε επίσης...