Προς το παρόν δεν ανανεώνουμε τα links...

Dave Holland – Overtime (2004)

Όσοι δεν είχαν την τύχη να γνωρίσουν τον Dave Holland και την μουσική του, τώρα είναι η ευκαιρία. Για όσους ήδη τον ξέρουν ένα έχουμε να πούμε: Αυτός ο δίσκος είναι ένας “must have”. Προειδοποιούμε τους νεότερους φίλους αναγνώστες μας, πως το όλο project ακροβατεί και ισορροπεί μεταξύ bebop μελωδικών γραμμών και fusion rhythm section σε progressive πλαίσια και σε κάποια σημεία έχει τρελές κορυφώσεις με free jazz φράσεις και ταλαντεύσεις. Όλα αυτά, σε συνάρτηση με τη μεγάλη διάρκεια των κομματιών και τις big band ενορχηστρώσεις μας υποχρεώνει, να το προτείνουμε σε σκληροπυρηνικό κοινό.

Περιεχόμενα:
Bring It On
Free For All
A Time Remembered
Happy Jammy
Ario
Mental Images
Last Minute Man

Μουσικοί:
Antonio Hart (άλτο και σοπράνο σαξόφωνο, φλάουτο), Mark Gross (άλτο σαξόφωνο), Chris Potter (τενόρο σαξόφωνο), Gary Smulyan (βαρύτονο σαξόφωνο), Jonathan Arons , Josh Roseman ,Robin Eubanks (τρομπόνι), Duane Eubanks, Alex Sasha Sipiagin, Taylor Haskins (τρομπέτα, flugelhorn), Steve Nelson (Vibes, marimba), Dave Holland (μπάσο), Billy Kilson (Drums)

Περισσότερα για τον Dave Holland:
http://en.wikipedia.org/wiki/Dave_Holland

1 σχόλιο:

Συρρικνώστε τα links

Enter a long URL to make tiny:
Αν για κάποιο λόγο χρειάζεστε ένα μικρότερο URL από αυτό που σας δίνουμε (πχ για χειρόγραφη σημείωση), βάλτε το στην παραπάνω φόρμα.

Δείτε επίσης...